Lirik & Lagu Habib Syech - Padang Bulan


Lirik Lagu Habib Syech - Padang Bulan

 اللّهُمَّ صَلِّ وَسَلِّمْ عَلَى سَيِّدِنَا وَمَوْلاَنَا مُحَمَّدٍ
 عَدَدَ مَا فِي عِلْمِ اللهِ صَلاَةً دَائِمَةً بِدَوَامِ مُلْكِ اللهِ

 [Allohumma Sholli wa Sallim 'alaa sayyidinaa wa maulanaa Muhammadin] 2X
 ['Adada maa fii 'ilmillahi Sholatan daaimatan bidawaami mulkillaahi] 2X

 [Padang bulan, padange koyo rino.
 Rembulane sing ngawe-awe] 2X
 Ngelengake, ojo turu sore.
 [E... Kene tak critani, kanggo sebo mengko sore] 2X

 [Jaman kepungkur, ono jaman jaman buntutan
 Esuk-esuk, rame rame luru ramalan] 2X
 Gambar kucing, dikira gambar macan
 [Bengi diputer - bengi diputer, metu wong edan] 2X

 [Kurang puas kurang puas, luru ramalan
 Wong ora waras wong ora waras, dadi takonan] 2X
 Kang ditakoni, ngguyu cekaka’an
 [Jebul kang takon - jebul kang takon, wis ketularan] 2x

 [Lamun wong tuwo, Lamun wong tuwo keliru mimpine
 Ngalamat bakal, Ngalamat bakal getun mburine] 2X
 Wong tuwo loro, kundur ing ngarso pengeran
 [Anak putune, rame rame rebutan warisan] 2X

 [Wong tuwa loro, ing njero kubur anyandang susah
 Sebab mirsani, putera puterine ora ngibadah (dho pecah belah)] 2X
 Kang den arep-arep, yoiku turune rahmat
 [Jebul kang teka - Jebul kang teka, nambahi fitnah] 2X

 [Iki dino, ojo lali lungo ngaji
 Takon marang, Kyai Guru kang pinuji] 2X
 Enggal siro, ora gampang kebujuk syetan
 [Insya Alloh, kito menang lan kabegjan] 2X


 اللّهُمَّ صَلِّ وَسَلِّمْ عَلَى سَيِّدِنَا وَمَوْلاَنَا مُحَمَّدٍ
 عَدَدَ مَا فِي عِلْمِ اللهِ صَلاَةً دَائِمَةً بِدَوَامِ مُلْكِ اللهِ

 ** SHOLLU ‘ALAN NABI MUHAMMAD **
Download  Disini

Related Posts: